Ραδιοφωνικό μήνυμα κατά της σωματικής τιμωρίας των παιδιών

Ραδιοφωνικό μήνυμα κατά της σωματικής τιμωρίας των παιδιών

Μέλη της Ομάδας και της Κοινότητας Εφήβων Συμβούλων του Συνηγόρου του Παιδιού συνεργάστηκαν και δημιούργησαν ένα ηχητικό μήνυμα, με αφορμή την 30η Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά της σωματικής τιμωρίας των παιδιών.

Το περιεχόμενο του μηνύματος συζητήθηκε πρώτα στο κλειστό ηλεκτρονικό φόρουμ του Συνηγόρου του Παιδιού και στη συνέχεια σε συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη (16.4) και στην Αθήνα (18.4.2011). Η ηχογράφηση και η ηχητική επιμέλεια του μηνύματος έγινε στα στούντιο του Ινστιτούτου Έρευνας Μουσικής και Ακουστικής, το οποίο ο Συνήγορος ευχαριστεί θερμά για τη δωρεάν προσφορά των υπηρεσιών του.  Το σποτ θα προωθηθεί στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο για να εγκριθεί ως κοινωνικό μήνυμα και να παιχτεί από ραδιοσταθμούς σε όλη τη χώρα.

Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει στις 3.5.2011 σε Ανοικτή Συζήτηση που θα διεξαχθεί σε αίθουσα του Υπουργείου Παιδείας με θέμα "Πως μπορούμε να βοηθήσουμε τους γονείς να μεγαλώνουν τα παιδιά τους χωρίς βία;" Περισσότερα για αυτή την εκδήλωση μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Το ραδιοφωνικό μήνυμα μπορείτε να ακούσετε εδώ.

 

Σχετικές Τοποθεσίες

ΑρχήΕργαλεία


Δείτε επίσης

Αρχή

Αρχή


Αρχή